Auto lease

Steeds meer mensen betalen liever voor het gebruik van zaken dan voor het bezit ervan. Zo ook in het geval van vervoer.

Bij A tot Zeker kunnen wij u voorzien van verschillende financieringsvormen voor uw auto door een volwaardig aanbod van leaseproducten voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Daarbij wordt de beste deal geselecteerd door een vergelijking tussen meer dan vijf leasemaatschappijen.

Private Lease
Met Private lease beschikt u als particuliere klant voor een vast bedrag per maand over een auto naar keuze zonder risico op onverwachte kosten. Alleen brandstof en boetes zijn voor eigen rekening. Reparatie, onderhoud, verzekering, motorrijtuigenbelasting, pechhulp, schade en vervangend vervoer: het is allemaal in het leasebedrag opgenomen.

Operational Lease
Als zakelijke klant leaset u een auto waarbij ook alle vaste kosten in het maandbedrag zijn meegenomen. Bij Operational Lease beschikt u over een auto voor een vooraf afgesproken periode van 24 tot en met 60 maanden waarbij de volgende service-elementen zijn opgenomen: reparatie, onderhoud, banden, verzekering, houderschapsbelasting en vervangend vervoer.
Operational Lease kunnen wij aanbieden voor zowel personen- als bestelauto’s.

Financial Lease
Dit is een financieringsvorm voor u als ondernemer. Hierbij schaft u zelf de auto aan en financiert u deze via Financial Lease. Voordeel is dat liquide middelen in uw bedrijf blijven en u mogelijk toch profiteert van investeringsaftrek.

Short Lease
Hebt u op korte termijn voor even een auto nodig? Bijvoorbeeld voor een tijdelijke opdracht, dan is Short Lease een ideale oplossing. Deze leasevorm biedt dezelfde voordelen als Operational Lease, echter voor een kortere periode. Wel zo flexibel.

Meer weten over auto lease?
Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.