Hypotheekadvies

Hebt u uw droomhuis gevonden? Of woont u al langer in uw droomhuis, maar wilt u eens kijken of de huidige financiering nog wel voordelig is?

Een onafhankelijk, scherp aanbod op maat
Bij A tot Zeker helpen wij u graag uw woonwensen werkelijkheid te maken. Samen met u bekijken wij wat de mogelijkheden zijn voor een verantwoorde hypotheek. Daarbij zijn wij onafhankelijk en kijken wij naar diverse geldverstrekkers zodat u een scherp aanbod krijgt.

We kijken verder
We kijken daarbij verder dan alleen de financiering van uw woning. Wij adviseren ook over de gevolgen van ziekte, overlijden of pensionering voor uw hypotheek. Uw hypotheek moet immers ook betaalbaar blijven als uw situatie onverwachts compleet verandert.

En daar blijft het niet bij
Ook wanneer de hypotheek is afgesloten, blijven wij u van advies voorzien. Uw persoonlijke situatie kan immers wijzigen waardoor het gegeven advies niet meer passend is voor uw nieuwe situatie. Wij houden vinger aan de pols en houden contact met u zodat wij u tijdig kunnen adviseren zaken aan te passen. Een geruststellende gedachte toch?

Contact
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van uw hypotheek? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gratis en tijdens dit gesprek bekijken we samen of en op welke wijze invulling kan worden gegeven aan uw wensen.