Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers

Bij A tot Zeker heeft u als ondernemer een betaalbare oplossing voor een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Als ondernemer bent u zelf verantwoordelijk voor uw inkomen. Wat als u ziek wordt? Een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering is voor een ondernemer onmisbaar.

Inkomen voor nu en later
Veel ondernemers zijn zich er maar beperkt van bewust dat gezond oud worden ook financiële risico’s met zich meebrengt. U moet namelijk zelf voor uw pensioen te zorgen. Ondernemers schuiven dit vaak voor zich uit.

We horen ook regelmatig dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) of sparen voor een pensioen onbetaalbaar is, terwijl dit in de praktijk vaak best wel meevalt. Door goede keuzes te maken in wat u wel, maar ook wat u niet nodig heeft is het mogelijk om binnen bijna elk budget een passende en voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) te selecteren.

Uw risico’s in beeld voor een betaalbare oplossing
Bij A tot Zeker brengen deze we risico’s in kaart en presenteren deze op eenvoudige en begrijpelijke wijze in een financiële foto. Met duidelijke illustraties en uitleg krijgt u inzicht in uw persoonlijke situatie welke arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) hier het beste op aansluit.

Samen met u stellen wij vast wat u wel, maar minstens net zo belangrijk, ook wat u niet nodig heeft. Daardoor krijgt u een betaalbare arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) op maat. Vervolgens maken wij een brede vergelijking bij vrijwel alle verzekeraars om voor u de meest passende arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) te selecteren.

Door deze transparante werkwijze bent u als ondernemer zeker van een betrouwbaar en eerlijk advies op basis van maatwerk en weet u zeker dat niet teveel betaald voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV).

Contact
Benieuwd naar de beste oplossing voor uw situatie? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor of bij u op locatie. Dit eerste gesprek geeft voldoende inzicht in de mogelijkheden voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen.