Privé verzekeringen

We staan er vaak liever niet bij stil, maar in ons leven hebben we allemaal te maken met risico’s. Risico’s zoals op het gebied van wonen, vermogen, verkeer en gezondheid.

De juiste keuze voor u persoonlijk
U vindt in ons een adviseur die u begeleidt in het maken van de juiste keuzes voor uw verzekeringspakket.

Onafhankelijk en transparant
Wij zijn onafhankelijk en betrekken de producten van meerdere door ons geselecteerde aanbieders in onze adviezen. Resultaat: een pakket dat volledig aansluit bij uw situatie en uw wensen.
Geen provisies die verstopt zijn in uw premie. Onze beloning is een vast bedrag per maand. Uw beloning is een aantrekkelijke korting op de verzekeringspremie doordat de provisie vervalt. U ziet direct wat u betaalt en doordat onze beloning niet gekoppeld is aan de hoogte van de premie weet u zeker dat het advies volledig onafhankelijk is.

Schade?
Vervelend, maar wij staan voor u klaar! Wij zorgen ervoor dat u weet waar u aan toe bent en snel krijgt waar u recht op heeft.

Contact
Wilt u alles goed geregeld hebben? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek onder het genot van een kop koffie bij ons op kantoor in Valkenswaard, Eindhoven of Helmond.