Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor werknemers

Inkomen bij ziekte of na overlijden
Het laatste waar u op zit te wachten, zijn financiële zorgen bij ziekte of zelfs overlijden. Het inkomen kan dan flink dalen, zelfs tot bijstandsniveau. Wat als dan het behoud van uw woning op de tocht komt te staan? Ook als u huurt is het dan nog maar de vraag of u de maandelijkse huur nog kunt betalen.

Pensioen
Daarnaast bouwen veel werknemers via hun werkgever beperkt of helemaal geen aanvullend pensioen op, waardoor het inkomen bij pensionering flink kan dalen.

Uw inkomen in kaart gebracht – helder en duidelijk
Bij A tot Zeker helpen wij graag met het in kaart brengen van alle risico’s rondom uw inkomen om er op deze manier voor te zorgen dat u niet in de financiële problemen komt. Dit doen wij door een financiële foto te maken van uw situatie en deze met u te bespreken. Dit doen we in heldere taal, ondersteund met duidelijke afbeeldingen zodat u uitstekend in staat bent om samen met ons de juiste beslissingen te nemen.

Contact
Benieuwd naar de beste oplossing voor u? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek onder het genot van een kop koffie bij ons op kantoor in Valkenswaard, Eindhoven of Helmond.