AOV advies voor ondernemers

Bij A tot Zeker heeft u als ondernemer een betaalbare oplossing voor een goede inkomensbescherming. Als ondernemer bent u zelf verantwoordelijk voor uw inkomen. Wat als u ziek wordt of zelfs overlijdt?

Inkomen voor nu en later
Veel ondernemers zijn zich er maar beperkt van bewust dat gezond oud worden ook financiële risico’s met zich meebrengt. U moet namelijk zelf voor uw pensioen te zorgen. Ondernemers schuiven dit vaak voor zich uit.
We horen regelmatig dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering of sparen voor een pensioen onbetaalbaar is, terwijl dit in de praktijk vaak best wel meevalt.

Uw risico’s in beeld voor een betaalbare oplossing
Bij A tot Zeker brengen deze we risico’s in kaart en presenteren deze op eenvoudige en begrijpelijke wijze in een financiële foto. Met duidelijke illustraties en uitleg krijgt u inzicht in uw persoonlijke situatie.

Samen met u stellen wij vast wat u wel, maar minstens net zo belangrijk, ook wat u niet nodig heeft. Daardoor krijgt u een betaalbare oplossing op maat.

Contact
Benieuwd naar de beste oplossing voor uw situatie? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor of bij u op locatie. Dit eerste gesprek geeft voldoende inzicht in de mogelijkheden zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen.